West Pier Studio

Recherches associées: Avis sur West Pier Studio | Offres d’emploi chez West Pier Studio | Salaires chez West Pier Studio | Avantages sociaux chez West Pier Studio
      Entretiens chez West Pier StudioEntretiens d’embauche pour Graduate Developer chez West Pier StudioEntretien chez West Pier Studio

Intel Corporation
      YES
      Lenovo
      Moody's

Entretien pour Graduate Developer

13 août 2021

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Graduate Developer chez West Pier Studio

Entretien pour Graduate Software Developer

9 févr. 2024
      Brighton, Angleterre

Great contact, reasonable time to complete technical test, nice to get that out of the way with. Useless and unclear feedback with nothing to really work from. Seemed I was rejected because I didn't write convoluted explanations or gave specific answers that they looked for. Said my answers were wrong despite them being full working answers and improvements.

There were a lot of technical questions to complete, most felt strange to be questioned on and didn't feel like they truly gaged any ability.
      Réponse de West Pier Studio
      Thank you for taking the time to leave a review. I am sorry to hear that you had a negative recruitment experience with us. Please feel free to contact me directly and I will be happy to discuss this further with you. Wishing you all the best for the future - Annemarie
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez West Pier Studio (Brighton, Angleterre) en sept. 2023

A simple interview in which they look over your take-home assessment, probe more into your code, and inquire as to why you chose to accomplish certain features in that certain way

In what way could you future proof your code
      Réponse de West Pier Studio
      Hello thanks for your review, we are very happy to hear that you had a positive interview experience! Best wishes - Annemarie Siklawi HR & Recruitment Director