World Duty Free

Recherches associées: Avis sur World Duty Free | Offres d’emploi chez World Duty Free | Salaires chez World Duty Free | Avantages sociaux chez World Duty Free
      Entretiens chez World Duty FreeEntretiens d’embauche pour Retail Sales Associate chez World Duty FreeEntretien chez World Duty Free

Entretien pour Retail Sales Associate

1 oct. 2019
      Vancouver, BC

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez World Duty Free (Vancouver, BC) en févr. 2019

HR called me a week after submitting my resume. Conducted a phone interview then after that was a one on one interview with the Sales Supervisor. Got a call form HR that I passed both interviews and sent me schedule of the 10 days paid training.

Tell me about a time where you delivered excellent customer service. Tell me about Duty Free what do you know about Dufry. Can you work early morning, give me an example where a customer is upset and what did you do. What is customer service to you.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Retail Sales Associate chez World Duty Free

Entretien pour Retail Sales Associate

28 déc. 2014
      Miami, FL

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez World Duty Free (Miami, FL) en août 2014

Two weeks to call A month to do background check and fingerprint 2-3 days to get you set up classes and orientation Some background check take longer than other so it's not accurate 30 minutes interview I had to pay $17 for parking

What would you do if you get into a dispute with a co-worker? Are you willing to let management know about any unpleasant and suspicious action?

Current
      Party Centre