ZGF Architects

Recherches associées: Avis sur ZGF Architects | Offres d’emploi chez ZGF Architects | Salaires chez ZGF Architects | Avantages sociaux chez ZGF Architects
      Entretiens chez ZGF ArchitectsEntretiens d’embauche pour Junior Designer chez ZGF ArchitectsEntretien chez ZGF Architects

Fluor
      Laing O'Rourke
      Hyundai Engineering and Construction
      Orascom Construction

Entretien pour Junior Designer

3 juil. 2023
      New York, NY

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Junior Designer chez ZGF Architects

Entretien pour Junior Designer

26 janv. 2026
      Washington, DC
      Expérience neutre

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez ZGF Architects (New York, NY) en avr. 2023

Two people via Microsoft called for about 30-45 min. Basically, they introduced ZGF first and asked me about my CV and portfolio (1-2), then let me ask them questions. the interview was okay nothing special.

Asked you why ZGF and introduced your portfolio, and had Q&a

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez ZGF Architects (Washington, DC) en mai 2025

Made it to the second round but ultimately dropped out because of another offer I went with. I assumed there would be 2 more rounds after first was a short 15-30 min phone call about myself. Second was about a 30 min zoom call going into more detail on my experience

Tell me about your experience in your internships