Zealous Services

Recherches associées: Avis sur Zealous Services | Offres d’emploi chez Zealous Services | Salaires chez Zealous Services | Avantages sociaux chez Zealous Services
      Entretiens chez Zealous ServicesEntretiens d’embauche pour Semi Voice Process(Non Voice) chez Zealous ServicesEntretien chez Zealous Services

Entretien pour Semi Voice Process(Non Voice)

20 juin 2019
      New York, NY

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Zealous Services (New York, NY) en nov. 2018

Through walkin i reached zealous and they conducted 3 rounds First- online test(includes 5 question) we have to listen one audio clip and have to answer those questions Second- Group panel discussion they ask you to speak one general topic by yourself. Prepare any one topic while going for the interview. If you dont speak well also they will hire you just for namesake they conduct interview Third- Hr discussion only They will pay 8k as take home plus incentive where you cant gain and attendance allowance of 500. Then every 3 months flat 5% hike will be there its a purely night shift and they provide free dinner which wont be good They will charge absent as 2 lop and leave as 1 lop after 6 month only you will get paided leaves If you are not good in english and need to join in any organisation you can prefer zealous they will hire you but first 10 days they provide training without paid and in training also they ask you to take cals. Only skill to place here is listening skill

about yourself
      1 réponse

will you work under pressure
      1 réponse

Amazon