lululemon

Recherches associées: Avis sur lululemon | Offres d’emploi chez lululemon | Salaires chez lululemon | Avantages sociaux chez lululemon
      Entretiens chez lululemonEntretiens d’embauche pour Sales Educator chez lululemonEntretien chez lululemon

Al-Futtaim Group
      Azadea
      Gucci
      Levi Strauss

Entretien pour Sales Educator

29 mai 2014

J'ai passé un entretien chez lululemon

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales Educator chez lululemon

Entretien pour Educator (Sales)

19 août 2017
      Londres, Angleterre

Fun group interview and a yoga class! We sat in a circle and took turns answering some normal retail interview questions and also talked about our personal current/future goals for work/life/health.

what is your favorite type of yoga?

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez lululemon (Londres, Angleterre) en avr. 2017

The interview process is quite long, independently of what you apply for. For a sales position you have to go through two rounds. First, a group interview (size varies). if you pass this round, you'll be invited to a one-on-one. Focus of both interviews are your lifestyle (e.g. how do you stay fit, what is your favourite way to sweat), customer service and personal values (e.g. opens, communication with team).

How do you handle conflicts with team members?

Entretien pour Sales Educator

23 mai 2014

J'ai passé un entretien chez lululemon

The interview was not difficult, but extremely detailed. Many questions were repeatedly asked. Mainly focused on goals and company history. It was extremely informal. Had it outside of a starbucks with two interviewers.

None of the questions were difficult, but after listing many goals you kind of run out of goals to list.