v2 Ventures

Recherches associées: Avis sur v2 Ventures | Offres d’emploi chez v2 Ventures | Salaires chez v2 Ventures | Avantages sociaux chez v2 Ventures
      Entretiens chez v2 VenturesEntretiens d’embauche pour Junior Software Engineer chez v2 VenturesEntretien chez v2 Ventures

Associated Press

Entretien pour Junior Software Engineer

11 juil. 2012
      Kansas City, MO

Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez v2 Ventures (Kansas City, MO) en mars 2012

The first part was over the phone, where I was given some technical questions. This is how I got to make it to the next part. It was a one on one interview. There, I had to go through a long personality test. I had to answer many questions regarding my personality. I also had to do an activity where I had to select words describing my strengths and weaknesses. After that, I had to write a small algorithm on the board. The algorithim was to write a factorial function

write a factorial solving algorithm
      2 réponse(s)