va2pt.com

Recherches associées: Avis sur va2pt.com | Offres d’emploi chez va2pt.com | Salaires chez va2pt.com | Avantages sociaux chez va2pt.com
      Entretiens chez va2pt.comEntretiens d’embauche pour Devops Engineer Intern chez va2pt.comEntretien chez va2pt.com

Entretien pour Devops Engineer Intern

1 sept. 2024
      Entretien difficile

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez va2pt.com en févr. 2024

The interview wasn't too tough. It mostly focused on key areas like Linux System Administration, AWS, Containerization, Troubleshooting, and Networking. The questions were straightforward, covering fundamental concepts and practical scenarios.

How would you troubleshoot an issue where you're unable to SSH into an EC2 instance located in a private VPC? Walk me through the steps you'd take to diagnose and resolve the problem.