Autism Initiatives

Recherches associées: Avis sur Autism Initiatives | Offres d’emploi chez Autism Initiatives | Salaires chez Autism Initiatives | Avantages sociaux chez Autism Initiatives
      Entretiens chez Autism InitiativesEntretiens d’embauche pour Support Worker chez Autism InitiativesEntretien chez Autism Initiatives

American Heart Association
      Impact Guru
      IEEE
      Public Health Institute

23 mai 2026

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Support Worker chez Autism Initiatives

1 déc. 2024
      Édimbourg, Écosse

J'ai passé un entretien chez Autism Initiatives

Went well sucessfully got in questions were basic how would you work under pressure your strengths and weaknesses what do you know about autism what do you know about safeguarding

How do you work under pressure

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Autism Initiatives (Édimbourg, Écosse) en nov. 2024

i first filled out a form and answered questions about numerical knowledge and related to the support worker job: a photo of a kitchen where you are asked to name different safety hazards, etc. then i met the 2 interviewers and they asked hypothetical questions, 2 questions where I am describing what my ideal support worker would be like If i was receiving care. as well as one about how many hours Im wanting to work

If you were the person receiving care, what would your ideal support worker be like

12 mai 2026
      Ripon, England

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Autism Initiatives (Ripon, England) en août 2024

Interview went well asked questions in relation to autism and previous experiences and how If you worked under pressure how would you overcome them and what your strengths and weaknesses