Capital Group

Recherches associées: Avis sur Capital Group | Offres d’emploi chez Capital Group | Salaires chez Capital Group | Avantages sociaux chez Capital Group
      Entretiens chez Capital GroupEntretiens d’embauche pour Client Service Representative chez Capital GroupEntretien chez Capital Group

1 mai 2026
      Irvine, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Capital Group (Irvine, CA) en avr. 2026

First was a Zoom interview w/ recruiter. If you move in then it's two in person interviews on the same day with different hiring managers. Standard STAR format questions. They give you a tour of the campus and offices to give you a sense of the working environment.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Client Service Representative chez Capital Group

26 mars 2026
      Irvine, CA

J'ai passé un entretien chez Capital Group (Irvine, CA)

They were quick to get back to me, I have my interview coming up so ill see how that goes! Hopefully I get an offer to work here:) it is quite a drive and wonder if it could be all remote as well

Whats a challenge I had and how I resolved it

9 avr. 2026
      Irvine, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Capital Group (Irvine, CA) en mars 2026

There are 2 only been through one on teams it was easy and good they don’t ask you to share your screen and want you to be you. Just be honest and truthful and you will do fine

Citi
      Allianz