Discount Tire

Recherches associées: Avis sur Discount Tire | Offres d’emploi chez Discount Tire | Salaires chez Discount Tire | Avantages sociaux chez Discount Tire
      Entretiens chez Discount TireEntretiens d’embauche pour Tire Technician chez Discount TireEntretien chez Discount Tire

28 avr. 2026

J'ai passé un entretien chez Discount Tire

They made me wait for like 20 minutes and i went in a room and the manager(i think) interviewed me. They just described what was it like working for discount tire.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Tire Technician chez Discount Tire

26 févr. 2026

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Discount Tire en févr. 2026

Phone interview was told about dress code and no face or neck tattoos, arms and hand tattoos must be covered. Scheduled in person interview, was told that the dress code also had a facial hair requirement, no facial hair longer than a size 3 shaving guard. I have a 3inch long well taken care of beard so I ended the interview quickly.

Are you willing to cut your beard down.

22 janv. 2026
      Houston, TX

J'ai passé un entretien chez Discount Tire (Houston, TX)

I called, asked for an interview, didn't go to a location unless they greenlit the interview, went in there, they ask generic questions and just answer to best of your ability.

Why did you choose discount? And do you see this being a career path for you.

SellAnyCar.com
      Hayley Group