Equal Experts

Recherches associées: Avis sur Equal Experts | Offres d’emploi chez Equal Experts | Salaires chez Equal Experts | Avantages sociaux chez Equal Experts
      Entretiens chez Equal ExpertsEntretiens d’embauche pour Front End Developer chez Equal ExpertsEntretien chez Equal Experts

Entretien pour Front End Developer

28 avr. 2022
      Bengaluru
      Entretien difficile

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Equal Experts (Bengaluru) en janv. 2022

It had basically 4 rounds and hr. but I went till 3rd round. 1. They will give an assignment to build using any framework like react or plane Javascript. Ex: shopping cart, searching like YouTube 2. Pair programming - where in you will be asked to implement an extra feature for the same code written in first round. Go through all the hooks and fetaures of react. 3. System design round. Lld and hld for any typical known system.. Twitter, what Sapp, bookmyshow. I dint do well in 3rd round so there the story ends.

YouTube search react application

React hooks hoc, context, router Dom usage

Design bookmyshow

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Front End Developer chez Equal Experts

Entretien pour Front End Developer

29 mai 2025

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez Equal Experts

They only need TDD , if u know that acc to what they do then only it's good. No need to know anything else for react they only need tdd using jest , if u used cypress or something u know they will be like it 's now tdd for take home round generally it should be one assignment but they gave me 2 and passed if it was not tdd as u said then why take interview

TDD only is required, nothing else