GE

Recherches associées: Avis sur GE | Offres d’emploi chez GE | Salaires chez GE | Avantages sociaux chez GE
      Entretiens chez GEEntretiens d’embauche pour FMP Internship chez GEEntretien chez GE

1 mars 2013

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez GE en févr. 2013

GE recruiters came to my campus looking for interns to the FMP program. There were about 70 resumes submitted and only 30 students got interviews. The interview was a 1-on-1 interview, mostly simple questions. Essentially, the recruiter started by asking about high school education and activities-- SAT scores, GPA, sports, etc. Then, she essentially asked a question about each part of my resume. A week later I was given a 2nd round phone interview. I figured this next interview would be more behavioral, but to my surprise, they didn't ask any interview questions and instead gave the verbal offer to me on the phone.

What would your friends say about you? When have you been criticized in the past? What sector of GE would you want to intern at and why?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme FMP Internship chez GE

5 févr. 2012

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez GE en févr. 2011

The interview consisted entire of fit type questions and questions about my resume. The most important thing is to be able to answer why GE. That is the most important question since they are teaching you everything they don't ask any technicals. They also ask you questions to see how you reason and problem solve. Like how many ping pong balls could fit ina 747. they don't care about the answer since they don't know but it is more to see how you work through a problem.

Give me example of a time where you showed integrity.

21 oct. 2010
      Boston, MA

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez GE (Boston, MA) en oct. 2010

One on One interview...all fit questions. Very laid back. Waiting to hear back to see if I got a second round interview (phone)

Describe a time where you failed

Why GE

Johnson Controls