Ocado Group

Recherches associées: Avis sur Ocado Group | Offres d’emploi chez Ocado Group | Salaires chez Ocado Group | Avantages sociaux chez Ocado Group
      Entretiens chez Ocado GroupEntretiens d’embauche pour Delivery Driver chez Ocado GroupEntretien chez Ocado Group

27 août 2024
      Londres, Angleterre
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Ocado Group (Londres, Angleterre) en févr. 2024

There was no interview, didn't speak to a single person and was offered a job, quite a bizarre experience. Upon arrival the staff were nice and pretty helpful. If you're struggling to find and can work, they seem like a guaranteed shoe in.

Do you have a driving license ?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Delivery Driver chez Ocado Group

24 avr. 2026

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 5 semaines. J'ai passé un entretien chez Ocado Group

Friendly and easy interview process with supportive manager who helped answer questions clearly and made things comfortable, although the overall experience was slowed down by a long wait for DBS checks.

26 sept. 2024
      Tamworth, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez Ocado Group (Tamworth, Angleterre) en sept. 2023

face to face interview, standard customer service questions. A couple of 'what would you do it this situation' scenarios. Confirming that you have a clean licence and are qualified to drive the vans

Trader Joe's
      ALDI