Publicis Sapient

Fait partie de Publicis Groupe

Recherches associées: Avis sur Publicis Sapient | Offres d’emploi chez Publicis Sapient | Salaires chez Publicis Sapient | Avantages sociaux chez Publicis Sapient
      Entretiens chez Publicis SapientEntretiens d’embauche pour Senior Associate L1 chez Publicis SapientEntretien chez Publicis Sapient

SAP
      Capgemini
      Salesforce
      Thomson Reuters

8 nov. 2024

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Associate L1 chez Publicis Sapient

12 avr. 2025
      Calcutta

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Publicis Sapient en févr. 2022

Interview process was smooth and responsive HRs , 3 rounds in total , 2 technical checked the basic knowledge of Java and the project experience by asking structure and flow and 1 managerial and then HR. Got selected and within two days got offer.

Reverse the string, sort the number in array
      Entretien difficile

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Publicis Sapient (Calcutta) en avr. 2025

1 level tech interview where they asked questions about my core technologies. 2nd level managerial interview where they asked about my projects. Only this 2 round of interview had been conducted for experienced job interview.

What is thread in java

11 juin 2022
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Publicis Sapient

Interview Panel is too judgy and they dont know how to respect the candidate. They judge you on based on syntax that you have written not on concepts. They took interview like they dont want any other person to be selected in their company and they wanna rule there. I think they have done special course to fail the candidates in interviews.

They asked questions like they want me as position of CEO