Qualcomm

Recherches associées: Avis sur Qualcomm | Offres d’emploi chez Qualcomm | Salaires chez Qualcomm | Avantages sociaux chez Qualcomm
      Entretiens chez QualcommEntretiens d’embauche pour Deep Learning Researcher chez QualcommEntretien chez Qualcomm

9 févr. 2021
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez Qualcomm

First an hour long interview with one researchers about maths, machine learning, deep learning and computer science. Then, a virtual onsite with a presentation, a number of technical interviews focused on different topics (maths, machine learning, applied machine learning, coding and behavioural). The interviewers were good and made me feel comfortable. They took one month to respond that they thought I wasn't a good fit.

Machine learning: MAP and predictive distribution, how does KNN work and trade-offs, some questions about CNN

Maths: linear algebra (find the eigenvalues of a 2x2 matrix), calculus (compute gradient of some function and integrate log(x^3)), limit of exponent over factorial series,etc.

Coding: Some questions on data-structures and a simple coding exercise.

Behavioural: Lots of questions about my experience and ambitions, plus some mental exercises.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Deep Learning Researcher chez Qualcomm

5 sept. 2023
      Amsterdam

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Qualcomm (Amsterdam) en avr. 2023

1. Presentation for 45 mintues 2. Math interview for 45 minitues 3. ML and DL interview for 45 mintues 4. Coding interview for 45 mintues 5. Project interviewing for 45 minutes 6. BQ Questions.

What is Batchnorm2d? how does it works?

19 janv. 2023
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Qualcomm en janv. 2023

one phone interview that lasted 1 hour. the interviewer was a senior machine learning engineer at the company. It started from my research experience and then questions and again two more questions about my research

Basic Machine Learning and Deep learning quesitons

27 sept. 2022
      Expérience neutre

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Qualcomm en sept. 2022

No recruiter contacted me. A phone interview is arranged directly with a senior researcher. The interviewer asked a bunch of general questions about deep learning . No question is related to my background.

How does batch normalization work in deep network training?

Apple
      Honeywell