Qualcomm

Recherches associées: Avis sur Qualcomm | Offres d’emploi chez Qualcomm | Salaires chez Qualcomm | Avantages sociaux chez Qualcomm
      Entretiens chez QualcommEntretiens d’embauche pour Multimedia/Graphics ASIC Hardware Design Engineer chez QualcommEntretien chez Qualcomm

Entretien pour Multimedia/Graphics ASIC Hardware Design Engineer

29 mars 2011
      Expérience neutre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Qualcomm en févr. 2011

Before interview, try to read the material about digital design. If you put some circuits design experience on your resume, you should prepare that also. There will be three questions waiting for you. If you miss one question, he will give you another chance so don't be too nervous.

Design a hardware to detect how many bits are 1 with only combination logic design
      2 réponse(s)

After you design the hardware in Q1, try to design another hardware to show the index of the bits at the same time.
      1 réponse

Design a FIFO hardware