Keyence

Recherches associées: Avis sur Keyence | Offres d’emploi chez Keyence | Salaires chez Keyence | Avantages sociaux chez Keyence
      Entretiens chez KeyenceEntretiens d’embauche pour Entry Level Sales Training Program chez KeyenceEntretien chez Keyence

GE
      Johnson Controls
      Caterpillar
      TK Elevator

Entretien pour Entry Level Sales Training Program

22 mai 2024
      Grand Rapids, MI

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez Keyence (Grand Rapids, MI) en mai 2024

I was over qualified with years of experience in med sales prior to applying. I went through 4 phases of interviews while messaging a recruiter which took over a month and a half just to get an automated no. The pay is good but they really emphasize “fast pace” so to me that means you’ll be working 40+ hours/wk. The second interview was a group interview with 50+ people on the call and one person from Keyence. None of the interviews had any depth it was all surface level questions. The recorded interview in round 3 you have 1 minute to answer each question. No option to apply to a different position afterward either.

Tell us a little bit about you(1 min recorded answer)