NJM Insurance

Recherches associées: Avis sur NJM Insurance | Offres d’emploi chez NJM Insurance | Salaires chez NJM Insurance | Avantages sociaux chez NJM Insurance
      Entretiens chez NJM InsuranceEntretiens d’embauche pour Customer Service Representative chez NJM InsuranceEntretien chez NJM Insurance

6 mars 2024
      Hammonton, NJ

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez NJM Insurance (Hammonton, NJ)

This process was rather long, and I had a referral. I heard from the recruiter within a few days, within the next two weeks an interview was set up. Completed the interview over Skype. Received an offer a few days later. The drug testing took about a week and then I finally got orientation set up.

Describe a time where you've been able to upsell a customer.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Customer Service Representative chez NJM Insurance

13 déc. 2022
      Woodridge VI, AZ
      Offre refusée

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez NJM Insurance (Woodridge VI, AZ) en nov. 2022

I applied in July and did not get an interview until November. I had a referral on the inside that I needed to help speed along the interview process as 5 months to wait is unusual and unreasonable.

Have you ever had to repeat a question to a customer in a different way so that they could understand what was being asked?

14 nov. 2017
      Hammonton, NJ

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez NJM Insurance (Hammonton, NJ) en sept. 2013

Submitted Resume on NJM Website. Received Phone Interview next day. Invited for Face to Face Interview first with HR Representative, then Department Manager. Offered job at end of 2nd Face to Face Interview. Advised offer dependent on favorable Background Check & passing Drug Screening.

AXA
      EMPLOYERS