Peninsula

Recherches associées: Avis sur Peninsula | Offres d’emploi chez Peninsula | Salaires chez Peninsula | Avantages sociaux chez Peninsula
      Entretiens chez PeninsulaEntretiens d’embauche pour Litigation Executive chez PeninsulaEntretien chez Peninsula

cyberThink

21 janv. 2025
      Manchester, Angleterre

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Litigation Executive chez Peninsula

11 nov. 2024
      Manchester, Angleterre

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Peninsula (Manchester, Angleterre)

Through a recruiter Not many cv qs Employment Law questions Current job roles / duties Seemed like a skill based thing Some standard strength / weakness qs Introduced me to Peninsula background

Strength / Weakness Current roles How I would determine success in this position CV previous employment
      Expérience neutre

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Peninsula (Manchester, Angleterre) en mai 2022

Interview process was okay, quite straightforward and easy to follow. Ask competency based questions and applying transferable skills to current role and job description. Ask for availability and it is working in the office 5 days a week

Why would you be a good fit for the team and what makes you want to join the team
      1 réponse

31 janv. 2018
      Expérience neutre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Peninsula (Manchester, Angleterre) en mai 2017

First round was a group assessment. Approx. 10 interviewees present. We took in turns to answer questions about our abilities and why they should hire us. Given 1 minute max. to answer each question. Then we split into two teams to work on a employment law case scenario. If you were successful, you were then selected for the next round which was a one-one interview.

Why Peninsula? Why did you apply for the Litigation Executive role? Why should we hire you?