Samsung Electronics

Recherches associées: Avis sur Samsung Electronics | Offres d’emploi chez Samsung Electronics | Salaires chez Samsung Electronics | Avantages sociaux chez Samsung Electronics
      Entretiens chez Samsung ElectronicsEntretiens d’embauche pour Software Development Engineer chez Samsung ElectronicsEntretien chez Samsung Electronics

6 nov. 2019
      Tijuana, Baja California

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Samsung Electronics (Tijuana, Baja California) en févr. 2019

Primero fue la entrevista de Ingles, tienes que hablar en ingles y si dices que tienes un buen nivel te hacen un examen escrito donde tienes que escribir un ensayo y responder preguntas de at,in,on. Luego es la Algoritmica la cual es de DFS/BFS algoritmos, Especifica del area al que vas y ya.

Teoria basica de OOP

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Development Engineer chez Samsung Electronics

21 juin 2020
      New Delhi

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Samsung Electronics (New Delhi) en mars 2020

Basically Samsung R&D Bangalore came for the hiring of software development interns and has shortlisted some top colleges from our country and has two coding rounds followed by one final hr round.

My set contains 3 questions which we have to solve in 90 min, 1st question was on string and map manipulation and then question from dynamic programming a basic variation of coin change problem and was doable and the final one was on array manipulation.

22 sept. 2019
      Bengaluru
      Entretien difficile

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Samsung Electronics (Bengaluru) en sept. 2019

It was 3 hours online coding round question was on grids and we were allowed to use STL. Only people who solved all 50 test cases were called out of 19 shortlisted 4 were selected as a full time employee

Given n points to visit from starting point choose a starting point that will give min distance to all points

Siemens
      ABB