Accenture

Recherches associées: Avis sur Accenture | Offres d’emploi chez Accenture | Salaires chez Accenture | Avantages sociaux chez Accenture
      Entretiens chez AccentureEntretiens d’embauche pour Loan Processor chez AccentureEntretien chez Accenture

Entretien pour Loan Processor

25 avr. 2013
      Charlotte, NC

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Accenture (Charlotte, NC)

Interview process consisted of 3 total interviews. 1 skills assessments, 1 situational interview, and 1 face to face interviews with Senior managers

Tell me about a difficult time you had with a client and how you over came that situation?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Loan Processor chez Accenture

Entretien pour Loan Processor

4 janv. 2017
      Charlotte, NC

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Accenture (Charlotte, NC) en sept. 2012

I had a phone interview. 3 days later did face to face interview was hired the next day. Phone interview they went over my resume and asked about what I did with previous companies then had me do a Processor test. If I passed that I would be invited to the next steps. I passed in the face to face interview she asked mostly situation questions and customer service based questions how would I work with disgruntled customer. Then I was asked to explain how I organize my day.

How do you go about managing your Pipeline beginning to end.
      2 réponse(s)