J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Deloitte
Entretien
Eerst was er een telefoongesprek, daarna een assessment waarbij men een case in groep diende op te lossen. Daarna volgden nog 3 interviews, met de HR, senior manager en een partner.
J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Deloitte (Zaventem) en janv. 2019
Entretien
1. Online applicatie (CV screening)
2. telefoontje met HR om je motivatie om bij deloitte te werken te staven, om je nederlands te checken
3. Business Case Day GROEP (4 à 5) ( 30min zelfstandige voorbereiding case, 30min case oplossen in groep onder supervisie, 15min presentatie case in groep) daarna is er een lunch waar je vragen kan stellen aan junior consultants
4) Interview met HR,
5) interview met een manager voor een individuele business case
6) Partnergesprek
Questions d'entretien [1]
Question 1
group business case: your company is not profitable anymore, it's buildings are obsolete and too small, are you going to move to china where wages are higher but productivity is higher too or to india where wages are lower but productivity is lower too
HR interview:
Beschrijf jouw academisch parcours,
Waarom Deloitte,
waarom de publieke sector,
hoe zou ik jou kunnen omschrijven aan mijn collega's als ik hen straks feedback geef over jou?
switch van nederlands naar engels naar frans
individual business case: hoe bereken ik het aantal passagiers per dag op de luchthaven van heathrow?
de luchthaven van heathrow heeft een overcapaciteit van 15%, de regering vraagt je om dit onmiddelijk in order te brengen wat doe je?
Als je pertinente vragen stelt geven ze telkens meer informatie om mee te werken