Deloitte

Recherches associées: Avis sur Deloitte | Offres d’emploi chez Deloitte | Salaires chez Deloitte | Avantages sociaux chez Deloitte
      Entretiens chez DeloitteEntretiens d’embauche pour Test Automation Engineer chez DeloitteEntretien chez Deloitte

4 nov. 2019
      Hyderâbâd
      Entretien difficile

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Deloitte (Hyderâbâd) en sept. 2019

The interview process took me for one day..there are three rounds. First round, they asked over all designing of frameworks and structure of framework.. They don't need basic level of explanation.we need to explain from the scratch.

Explain about your framework? Related about java questions

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Test Automation Engineer chez Deloitte

19 avr. 2026
      Calcutta

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez Deloitte (Calcutta)

The interview started with basic programming language I choose ,then ooos concepts ,framework level questions ,then given few dsa questions to solve one in array one in string and some scenario based questions

Entretien pour Automation Test Engineer

15 août 2024
      Melbourne

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Deloitte (Melbourne)

Applied Online Initial HR Screening in one week Create a working environment to demo a testing Technical Interview in next two weeks by 2 people Result over email Generic emails, cannot send a thank you note

Previous Experience about the tools that are advertised

21 août 2023

J'ai passé un entretien chez Deloitte

Schedule zoom interview. 1st 2nd Conduct both same day ..if u cler 1st round they will cl u for 2nd round...same day ..so wait for 1 hr id u feel that u did best then wait..

Pojo, About project, Scensrio based, Sdlc in ur project, Interface, Parameter , Action, Exception, Dropdown, Agail, Codind , Waits Advance java conc