SAP

Recherches associées: Avis sur SAP | Offres d’emploi chez SAP | Salaires chez SAP | Avantages sociaux chez SAP
      Entretiens chez SAPEntretiens d’embauche pour Junior Cloud Developer Analytics chez SAPEntretien chez SAP

Entretien pour Junior Cloud Developer Analytics

15 avr. 2016
      Vancouver, BC

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez SAP (Vancouver, BC) en mars 2016

Applied through their job portal. Got an e mail in two weeks. First round was an online test, then direct interview panel. The online test mainly focuses on the data structures you use to solve the problem. 1 hour duration test. Pretty simple

String manipulation, Stack operations, Array manipulation.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Junior Cloud Developer Analytics chez SAP

Entretien pour Junior Developer - Cloud Analytics

6 août 2016
      Vancouver, BC

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez SAP (Vancouver, BC) en juil. 2016

I was contacted by email to complete an online test within a week. The online test contained three questions revolving around algorithms and data structures. You have one hour to complete the questions and they have to pass test cases. I was called to have an in person interview a week later. The interview lasted about two hours. The first hour involved doing code reviews and algorithm questions. The second hour involved talking though how you would design a paint program.

Entretien pour Junior Developer Cloud Analytics

28 juin 2016
      Vancouver, BC

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez SAP (Vancouver, BC) en juin 2016

You do a one hour online test from hackerrank and then have an in person interview. In person interview is done by two groups of two who each get roughly 30 minutes with you. They ask technical and behavioral questions.

Nothing too hard the questions are simple enough where you should be able to do them

Entretien pour Junior Developer - Cloud Analytics

26 juin 2016
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez SAP (Vancouver, BC) en juin 2016

Sent my application, received an email a few days later to undergo an assessment. 3 questions, 60 mins. Focused on Java. It was quite difficult, didn't get selected to move on to the next round.

Asked about palindromes.

Capgemini